13 Temmuz 2010 Salı

Fenerbahçe Ülker Arena 2011 Sonunda Bitiyor :((



Resmi sitedeki bu açıklamaya üzüldüm.2011 sonu çok geç.Umarım bu süre inşaatın tümü içindir.
Zira Başkan salon için  11 Nisan 2011 tarihini telaffuz etmişti.Ve hep gelecek sezon yeni salonumuzda
oynayacağız lafları duyduk şubelerden.

Fenerbahçemizin amatör branşları için büyük bir tesis olarak yapımına başlanan Fenerbahçe Ülker Arena’nın yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

12 bin 500 kişilik kapasiteli Fenerbahçe Ülker Arena’nın 2011 yılı sonuna doğru bitmesi planlanıyor. Tesisin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise ilk kez kapalı bir spor salonunda loca hizmeti verilecek olması.

Tamamlandığında Türk Sporu için büyük bir ivme kazandıracak olan salon büyük bir hızla oyuncuların ve taraftarlarımızın hizmetine sunulmak için hazırlanıyor.
 http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20165

Fenerbahçe Arena altın yumurtlayacak
Ülker’in desteğiyle inşaası süren Fenerbahçe Arena’nın 2011 yılında bitirilmesi planlanıyor. Aynı komplekste yer alacak iş merkezi, alışveriş merkezi, otel, sinema, gibi birimlerin ise daha sonra tamamlanacağı bildirildi.
İşletmesi Los Angeles Lakers Kulübünün ortaklarından olan şirkete verilen kompleksten Fenerbahçe büyük gelir bekliyor. Aynı zamanda Los Angeles’taki salonun işletmesini de üstlenen şirketin yetkilileri, Fenerbahçe Arena’nın, Staples Center’ın bir benzeri olacağını ve çevresindeki birimlerle birlikte 365 gün gelir getirmesinin planlandığını söylediler.
Ataşehir’deki salonun seyirci kapasitesi 12.500 kişi olacak ve çok sayıda da loca bulunacak.
 baskefaul.com

Geçen hafta bu proje için Ülker grubu firmasıyla görüştüm. kısaca özetlemek gerekirse ;

Salon 2011 sonunda bitecek.

Resimlerde görüldüğü gibi değil biraz daha değiştirildi proje çünkü oval bir şekilde cam yapmak çok masraflıymış istanbulda yapılamayacağı için proje değiştirildi yeni projenin fotolarını vermediler koyamıyorum.

Arsa sahibi FB kulübü salonu ülker bize hediye ediyor sadece skorbordu 10 milyon dolar civarında olacak .yaklaşık 50 60 milyon dolarlık bir salonumuz oluyor.

inşaatı ülker grubunun inşaat firması sağlam inşaat yapıyor.

önce salon bitiyor residance ve alışveriş merkezi olacak bunlarda ülkerin olacak yani residanceları ülker satacak ilk 7 sene de alışverişmerkezinin gelirleri onların olacak.

2013 final four bizim salonda olacak

192 adet etkinlik yapılacak planlanmış şimdiden.  
(Alıntı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder