28 Kasım 2011 Pazartesi

Mersin B.B. - Fenerbahçe Ülker : 81-83

SALON: Edip Buran Spor Salonu

HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu – Halil Baldemir – Yener Yılmaz

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (81): Asım Pars 4 (3 ribaund- 3 asist), Erdal Bibo (1 ribaund- 1 asist), Demetri Mc Camey 2 (2 asist), Can Mutaf 2 (1 ribaund), Vincent Sheldon Grier 10 (6 ribaund), Anthony Grundy 36 (4 asist), Mutlu Demir 16 (6 ribaund)

FENERBAHÇE ÜLKER (83): Roko Ukic 7 (1 ribaund- 5 asist), Curtis Jerrells 6 (2 ribaund), Ömer Onan 12 (1 ribaund), Engin Atsür (3 ribaund), Gasper Vidmar 4 (2 ribaund), Kaya Peker 2 (2 ribaund), James Gist 17 (6 ribaund), Oğuz Savaş 15 (8 ribaund- 2 asist), Bojan Bogdanovic 9 (5 ribaund- 1 asist), Emir Preldzic 11 (5 ribaund- 6 asist)

1.PERİYOT: 19-29
2.PERİYOT: 17-17
3.PERİYOT: 18-20
4.PERİYOT: 27-16


* 15 sayı öne geçtikten sonra maçı her zamanki vermek için çok uğraştık (!) ama başaramadık (!).Tamam Kaya ve Vidmar sakatlandı çıktı,Gist 5 faul,Ömer Onan 5 faul ama karşında da senin kiraya verdiğin Maxim,Asım Pars,Mutlu Demir gibi oyunculardan oluşan Mersin B.B.var yahu.
*  4 yabancıları var işe yarar tek isim Anthony Grundy'i de Kabul Günü misafiri aldın.
Adam 36 sayı yaptı,tek başına neredeyse yeniyordu seni.
* Uzunlarımız sakatlandı,5 faul aldılar ondan maçın sonunda sıkıntı yaşadık deniliyor.
İyi de ribauntlarda 40-22 öndeyiz.Sadece 19 hücum ribauntumuz var.
* Şu bir kez daha ortaya çıktı ki ''Fenerbahçe Ülker kötü bir takım''.Bunu sürekli yazıyorum,bazıları  tepki gösterebilir ama böyle.Şu takımdan transfer yapacak antrenör olsam Ömer Onan,Mirsad ve Emir'den başka hiç kimseyi almam.Bir sürü kötü ve vasat oyuncu var.
Kapasiteleri sınırlı.Mental olarakta içinde bulundukları takımın negatif havasından dolayı o sınırlı kapasiteleri de düşüyor.
* Spahija hep şikayet ediyor ya maç içindeki iniş-çıkışlardan,işte sınırlı kapasitesi olan oyunculardan beklenebilecek bir şey bu.
* Oyuncuların kapasiteleri sınırlı dedik,takım kimyası da kötü olunca yapısal sorunlar kabak gibi ortaya çıkıyor.Rakipte çabuk ve skor yapan kısalar ve 4 numaralar her maç ihya oluyor.
Bizim oyun kurucu ve 4 numara özellikle olmak üzere uzunlar sırıtıyor.
Takım savunması sıkıntılı.
* Hal böyle olunca böyle 15 sayıdan 2 dakikada fark erir ve 7 saniye kala 81-81 duruma gelir.
Maçın  yıldızı Grundy'nin sportmenlik dışı faulü ile 2 atış ve kenar kazandık.
Bogdanoviç gibi keskin şutör dediğimiz oyuncu 2/0 atıyor,son saniyede Ukiç'in mucize sallama atışı girince çok şükür kazanabildik.Zira uzatmaya gidiyordu ve gitseydi kaybederdik.
* Hakem Fatih Söylemezoğlu bir kez daha ''Ben bana küfür edilmesinden çok hoşlanıyorum'' (!)
modunda yapacağını yaptı.Kepaze bir maç yönetti.
* Lokavt bitti.Sefo'da gidiyor.Hadi bakalım ne yapacaksınız görelim ? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder