27 Eylül 2011 Salı

Hazırlık Maçı : KK Zagrep - Fenerbahçe Ülker : 94-96 !!!



Fenerbahçe KK Zagreb ile Zagreb'de oynadığı hazırlık maçını 96-94 kazandı.

Son dakikaya 6 sayı önde giren Fenerbahçe bitime 12 saniye kala eski RenoluJoshua Heytvelt'in üçlüğü ile 94-94'te yakalandı ancak Heytvelt serbest atışı kaçırdı. 5 saniye kala Emir Preldzic iki serbest atışla skoru 96-94 yaptı. KK Zagreb'in son anda attığı sayıyı hakemlerden biri geçerli saydı ancak sürenin bittiğinin farkında olan diğer hakemlerin uyarısıyla sayı verilmedi.

Fenerbahçe'de sayı dağılımı şöyle oldu: Curtis 14, Ömer Onan 14, Gasper Vidmar 6 (8 ribaund), Kaya Peker 6 sayı, James Gist 14 sayı, Oğuz Savaş 4, Bojdan Bogdanovic 28 (3/8 iki sayı, 4/6 üç sayı, 10/12 serbest atış), Emir Preldzic 10


KK Zagreb'de eski Efesli Kasun 35 sayıyla sahanın skoreri oldu.
basketfaul.com

28 Eylül Çarşamba günü Zagreb’den Münih’e geçecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 29 Eylül Perşembe günü Bayern Münich ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra 30 Eylül Cuma günü yurda dönecek, ardından da 1-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’ndan düzenlenecek Two Nations Cup Turnuvası’na katılacak.
fenerbahce.org


*************
* Bogdanoviç'in formu ne kadar sevindirici ise savunmanın 94 sayı yiyecek kadar kötü olması düşündürücü.
* Takviye şart takıma ama bir kıpırtı yok.Doğru düzgün ayrılmış olsalar Ömer Aşık ve Enes Kanter lokavt bitene kadar işimizi görebilirlerdi.Mirsad'ın dönüp dönmeyeceği o zamana kadar belli olurdu.
Aynı mevkii de olmasa da Tomas'ta o zamana kadar dönerdi.(Aralık deniyor)
Düzeltme : 
Bugün Nedim Karakaş'ın açıklamasına göre Mirsad ve Engin Ekim'de,Tomas Kasım ortasına doğru takıma katılacakmış.Bu hemen oynayacak durumda oldukları anlamına gelmiyor tabii.En az 15 gün daha gerekir.

2 yorum:

  1. gürol abi eline sağlık
    iyi ve yorucu ir hazırlık temposu içerisindeyiz.
    umarım fayda sağlar bu süreç

    YanıtlaSil
  2. Estağfurullah abicim.
    İnşaallah.Sakatlarda bir an önce iyileşse bari.

    YanıtlaSil