26 Eylül 2011 Pazartesi

Gomelsky Cup Tunuvası : CSKA Moskova - Fenerbahçe Ülker : 73-57


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız Rusya’da düzenlenen Gomelsky Cup Tunuvası’nın ikinci gününde CSKA Moskova ile karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 73-57 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız yeni sezon hazırlıkları kapsamında 26 Eylül Pazartesi günü, Moskova’dan, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’e hareket edecek. Takımımız burada ise  KK Zagreb takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak. Ardından 28 Eylül Çarşamba günü Zagreb’den Münih’e geçecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 29 Eylül Perşembe günü Bayern Münich ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra 30 Eylül Cuma günü yurda dönecek, ardından da 1-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’ndan düzenlenecek Two Nations Cup Turnuvası’na katılacak.

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova karşılaşmasında oyuncuların kaydettiği sayılar ise şöyle:

Fenerbahçe Ülker: Curtis Jerrels 15, Ömer Onan 6s.4r.1a., Erbil Eroglu 2, Gasper Vidmar 4, James Gist 10s.5r., Oğuz Savaş 8s.4r., Bojan Bogdanovic 8s.3r., Emir Preldzic 4

CSKA Moscow: Darjus Lavrinovic 11, Ramunas Siskauskas 6, Nenad Krstich 14, Evgeny Voronov 4, Dmitry Sokolov 3, Anton Ponkrashov 5, Nikita Kurbanov 2, Jamont Gordon 3


************
* İyi bir hazırlık turnuvası oldu.2 tane EL Top takımı ile üst üste 2 gün maç oynamak iyi bir test oldu.
* CSKA maçını kaybetmemiz önemli değil,normal sonuç.Ev sahibi ve hemen hemen tam kadro güçlü CSKA önünde yorgun ve eksik bir takım ile daha fazla bir şey yapamadık.
* Sakatlık olmaması önemliydi.Son 20 saniye kala Emir'in sakatlanması ödümüzü kopardı ama önemli bir şeyi olmadığı söyleniyor.
* Bu turnuvada Curtis Jerrels kafadaki soru işaretlerini giderip,güven vermiştir.Zaten ödül de aldı.
* Gist ise fazla bir fikir vermedi.Çabuk ama biraz dağınık.Bitiricilik sorunu var gibi.
* Kısalarımız iyi ama uzunlarımızda sorun var.
* Özellikle CSKA maçında savunmada çok zorlandık,çok faul yapmak zorunda kaldık.
Özellikle rakip kısaları savunmada zorluk çekiyoruz.Tomas'ın yokluğu büyük sıkıntı.
İyi savunması olan 2-3 numara bir oyuncu gerekiyor.Gel de Kinsey'i arama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder