29 Eylül 2011 Perşembe

Hazırlık Maçı : Bayern Münich - Fenerbahçe Ülker : 78-73 !!!


Fenerbahçe Ülker, Bayern Münih'in yeni salonunun açılışı nedeniyle davet edildiği maçta Bayern'e 78-73 yenildi.

İkinci çeyrekten itibaren skorda geri kalan ancak rakibini yakın takibe alan Fenerbahçe, hakemlerin Bayern Münih'i 31 kez (24'ü başarılı) serbest atış çizgisine göndermesi sonucu galibiyete yükselemedi. Fenerbahçe ayrıca uzunlarından yeterli skor üretemeyince, dış şutlarla sayı aramaya başladı.

Fenerbahçenin sayıları şu oyunculardan geldi: Curtis Jerrels 11, Ömer Onan 15, Erbil Eroğlu 3, Gasper Vidmar 5, Kaya Peker 8, James Gist 21, Oğuz Savaş 2, Bojan Bogdanovic 3, Emir Preldzic  6
Kaynak : basketfaul.com
***************
* Bogdanoviç'in  3 sayıda kalması acaba az süre mi aldı diye düşündürtüyor.
* Gist'in 21 sayı ile oynaması güzel.
* Ömer Onan ve Jerrels skora katkıda Gist'e yardımcı olmuşlar.
* Uzunlardan biraz daha fazla katkı istiyoruz.Oğuz haydi artık.


Dün Bayern macinda Salondaydim.

Izlenimlerim söyle:

Takim öncelikle müthis yorgun gözüktü. Ilk Periyod da Ömer haric kimse gercek perfomansini gösteremedi. Bogdanovici ciplak gözle izleme firsat yakaladim fakat dün hic varlik gösteremedi (3 sayi ile bitirdi maci galiba)
Oguz Avrupa Sampiyonasindaki perfomansina aynen devam (cok vasat bi mac cikardi)
Yeni katilan yabancilardan Jerrels kötülerin iyisi idi fakat Gist cok savruk oynuyor...ilk defa bi oyuncunun bi macta 3 tane Air Bol (potaya hic degemeyen top) yaptigini gördüm bunu da James Gist basardi masallah ;).
Kaya Peker Reboundlarda iyi fakat ofansiv olarak cok yetersiz.
Vidmar daha tam randimanda degil fakat istekli masallah.
Emir cok sinirliydi dün fakat macin hakemleri sacma kararlari ile buna neden oldu diyebiliriz.Bu nedenle gercek basketbolunu hic gösteremedi.
VE gelelim gecenin fiyaskosuna....Hakan Demirel!! Bu Adami hangi mantikla geri aldik hala anlamis degilim.Dün en az 8/0 Sut ile oynadi ve bi cok hatali pas ile rebound ye sayi yememize mal oldu. Kesinlikle Benchimizde bile oturma hakkina sahip degil bence.

Sevindirici hic mi bi Haber yok diyeceksiniz evet var...Ukic Takimla birlikte idi ve iyi gözükütü ama sag ayaginda problemi devam ediyor galiba bi ara buz tedavisi gördü ve etrafa gülücükler dagitiyordu.

Toparlar olursak. Ukic/Tomas/Mirsat üclüsü dönünce bu takim insallah Sampiyonluga da oynar fakat saglam bi 5 Numara gerekli gibi.

Ramo67 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder