19 Ocak 2012 Perşembe

Fenerbahçe Ülker U.Kazan'a 17 Farktan Maçı Verdi:76-71 !!!




UNİCS KAZAN (76): Terrell Lyday 14 (1 ribaund- 3 asist), Petr Samoylenko 18 (9 asist), Zakhar Pashutin 0, Vladimir Veremeenko 17 (11 ribaund), Lynn Greer (2 ribaund- 2 asist), Aleksey Savrasenko (1 ribaund), Kelly McCarty, Nathan Jawai 8 (1 ribaund), Henry Domercant 16 (4 ribaund- 3 asist), Mike Wilkinson 3 (8 ribaund- 1 asist)
FENERBAHÇE ÜLKER (71): Curtis Jerrels 5 (4 ribaund- 4 asist), Ömer Onan 12 (4 ribaund- 2 asist), Engin Atsür 3 (2 ribaund- 3 asist), Gasper Vidmar (2 ribaund), Kaya Peker 2 (3 ribaund), James Gist 8 (4 ribaund), Oğuz Savaş 7 (6 ribaund- 1 asist), Marko Tomas 3 (1 ribaund- 1 asist), Bojan Bogdanovic 24 (2 ribaund- 2 asist), Emir Preldizc 7 (2 ribaund)

1.PERİYOT: 15-18
2.PERİYOT: 9 - 23
3.PERİYOT: 29-15
4.PERİYOT: 23-15

* Yorum yapmaya gerek var mı ?
* Bu kaçıncı Dejavu ?
* Öyle veya böyle biraz sert savunma, 4 dakikalık müthiş Bogdanoviç kasırgası ile fark yapmışsın (9-23 ikinci çeyrek) ve suni de olsa 17 sayılık bir farkla devreye girmişsin.2.devre nasıl bu farkı kapattırıp maçı verir sanırım geçen sezon bayanların Caferağa'daki Spartak Moskova maçını çok dikkatli izleyip (!)
ders almışlar (!) ki başardılar (!).
* Bir çeyrekte 9 sayı yiyebilecek savunmayı yapan da bu takım,sonraki çeyrekte
29 sayı yiyebilecek savunmayı yapan da bu takım.Sorun nerede ?
Tabii ki takımın sorumlusu kimse Onda.
Ama O da anlamamış bizim gibi ne olduğunu ? :))
''Öncelikle galibiyetten dolayı ev sahibi takımı tebrik etmek istiyorum. Dün gece iki farklı oyun oynandı. Gece iki farklı oyun oynadık, çok disiplinli bir şekilde oynadığımız ilk yarı mükemmel bir basketbol sergiledik. Maçın ikinci yarısında ise oyunun kontrolünü tamamen kaybettik. Rakibimiz üçüncü çeyrekte çok agresif oynadı. Üçüncü periyotta 29 sayı yedik ve rakibimizin oyuna yeniden dönmesi için tek yolu buydu. Böyle olunca da kendilerine olan güvenleri daha da arttı. Potamızdaki sayılara engel olamayınca karşılaşmayı kaybettik''
* Ha sadece Spahija değil Nedim Karakaş ve Aydın Örs'te suçlu böyle vasat oyunculardan bozuk kimyalı bir takım kurdukları için.
* Evet bu takım bu kadro ve kimya ile gruptan lider çıktı ama bıçak sırtında değil miydik ? 5.ci olup elenebilirdik te.Öyle değil mi ?
* Sakatlarımız dönüyor,Mirsad geliyor transfere gerek yok dediler.
Hani Mirsad döndü de nerede ? 
* Sadece Bojan Bogdanoviç'e biraz da Kaptan'a teşekkür,gerisine bol teessüfler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder