6 Ekim 2010 Çarşamba

Hazırlık Maçı : Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker : 62-72 !!!


   Ankara tesislerimizde hazırlıklarımızı sürdürürken,Türk Telekom ile hazırlık maçı oynadık ve 72-62 kazandık.Mirsad,Ukiç ve Tomas oynamamış.1993 doğumlu İlker Buğdaytenli ilk çeyrekte uzun bir süre sahada yer almış. Ankara Spor Salonu’ndaki mücadeleye takımımız Ömer Onan, Emir Preldzic, Tarence Kinsey, Gasper Vidmar ve Kaya Peker beşiyle başlamış.

  FENERBAHÇE ÜLKER (72): Ömer Onan (10 sayı)‚ L. Greer (4 sayı) ‚ D. Lavrinovic (13 sayı) ‚ G. Vidmar (2 Sayı)‚ Kaya Peker (4 sayı)‚ Erbil Eroğlu (3 sayı)‚ Can Maxim Mutaf (7 sayı) ‚ R. Mahalbasic‚ Oğuz Savaş (8 sayı)‚ T. Kinsey (9 sayı)‚ Emir Preldzic (12 sayı)
ANTRENÖR: Nenad Spahija

TÜRK TELEKOM (62): Z. Wasson (9 sayı) ‚ H. Schaffartzik (4 sayı) ‚ Orhan Hacıyeva (7sayı) ‚ Rasim Başak (2 sayı)‚ Mehmet Yağmur (12 sayı)‚ M. Gilstrap (2sayı)‚ Larry Owens (12sayı) Diamon Simpson (13 sayı)‚ Uğur Öğüt (1 sayı)
ANTRENÖR: Faruk Akagün

Ukic oynamadığı için oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı çektik. Spahija önce Emir´i denedi‚ sonra Erbil´i‚ ikinci yarıda da Lyn Greer´i denedi. Özellikle Greer geçen seneden farklı değil ne savunma yapabiliyor ne şut sokuyor. Onun yerine bir oyun kurucu alsak fena olmaz. Yeni transfer Mahalbasic acemi fakat ayakları çok çabuk bir uzun olarak göze çarptı. Fizik olarak biraz zayıf olmasına rağmen umut verdi. Maçın oyuncuları ise bence Ömer‚ Kinsey ve Lavrinovic´ti. Özellikle Ömer ve Kinsey´in temposu ve mücadelesi yine harikaydı. 
(Yorum alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder