7 Eylül 2018 Cuma

1978-1979 SEZONU

Antrenör: Tuluğ Siyavuş-Hüseyin Kozluca 
Ferhan Baras‚ Halil Dağlı‚ Jarko Knezevic‚ Brainur Popoviç‚ Majak Çakır‚ Ömer Dulak‚ Apostol Natof‚ Osman Gündüz‚ Hakan Burçak-Baran‚ Demir Toppare‚ Coşkun Teziş‚ Engin Erçevik‚ M.Yeğin Cabir. 

Knezeviç sezon başında Yugoslavya´dan transfer edildi. 11 maç oynadıktan sonra parasını alamadığı gerekçesiyle Belgrada döndü. Takım son sıraya düşünce apar topar Partizandan Popoviç transfer edildi. Galatasaray maçını kazanarak onbirinci sıraya tırmanan takım‚ sonrasında aldığı galibiyetlere rağmen onunculuğa yükselemedi. 


Jarko Knezevic li İlk 5
Brainur Popoviç
Türkiye Ligi Onbirincisi 

Takım küme düştü‚ Federasyon kararı ile sonuncu Galatasaray ile birlikte ligde bırakıldı. Tartışmalı bir karardır. Zira FB dergisindeki tarihçi Alp Bacıoğlu´na göre‚ Fenerbahçe kaybettiği Taçspor maçında rakibi lisanssız yabancı oynattığı için hükmen galip sayılacak ve puantajda 10.´luğa yükselecekti. Dolayısıyla Fenerbahçe aslında küme düşmüyor‚ Federasyon ise hiç bu işlere girmeden kafadan küme düşmeyi kaldırarak aslında Galatasaray´ı kurtarıyor. Fenerbahçe´yi de bu utanca dahil ediyor.  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder