9 Nisan 2012 Pazartesi

Fenerbahçe Ülker - Banvit : 75 - 79 !!! (Normal Sonuç)


SALON: Fenerbahçe Ülker Arena

HAKEMLER: Rüştü Nuran-İsmail Ayrın/Alper Özgök 

FENERBAHÇE ÜLKER (75): Roko Ukic 17 (5 asist), Morris Oneal Finley (2 ribaund-2 asist), Mirsad Türkcan 7 (3 ribaund), Ömer Onan 11 (3 ribaund-1 asist), Gasper Vidmar 8 (2 ribaund), Kaya Peker 4 (3 ribaund-1 asist), James Gist 4 (4 ribaund-2 asist), Oğuz Savaş 10 (1 asist), Bojan Bogdanovic 13 (3 ribaund-2 asist), Emir Preldzic 1 (6 ribaund-2 asist)

BANVİT (79): Erkan Veyseloğlu 10 (5 ribaund), Serkan Erdoğan (3 ribaund-1 asist), Barış Ermiş 9 (2 ribaund-4 asist), Lance Williams 7 (6 ribaund-2 asist), Charles Davis 13 (4 ribaund), İzzet Türkyılmaz (2 ribaund), Keith Simmons 11 (4 ribaund), Kalin Lucas 10 (1 ribaund-1 asist), Kenan Bajramovic 19 (4 ribaund-3 asist)

1.PERİYOT: 28-17
2.PERİYOT: 13-23 
3.PERİYOT: 14-15
4.PERİYOT: 10-14


* Yorum yapmaya bile gerek yok.
* Çapsız,kalitesiz koç ve oyuncular,hakemlerin de katletmesiyle (hafta sonu eğlencesine gelmiş seyirciler olunca) sonuç bu.
* Yazıklar Olsun takımı bu duruma getirenlere.

5 yorum:

  1. biz aydin ors'u de gozumuzde cok buyutmusuz gibi gelmeye basladi?? kim yapiyor bizde transferi?? bu embesil gist'i ve jerrels'i kim aldi? yeni alinan oyuncu 0 sayi. bana sanki sorun sadece oyuncularla spahija arasinda degilmis gibi geliyor. aydin ors, nedim karakas,spahija,oyuncular hepsi birbiri ile girtlak girtlaga belki de.
    gelecek sene icin en iyisi belki de 2-3 kisi disinda takimin tamaminin yoneticiler de dahil yeniden yapilanmasi.
    yeni salonda seyircinin etkisi sifir ama zaten turkiyede spor kulturu yok ki. en son bayan basket takiminin maclarinda gorduk. ispanyol takimi ile tarihimizin en onemli macini oynuyoruz sahada 1000kisi var. boyle olunca oyuncu da motive olmuyor, hakem de katletiyor bunlar cok cok normal. gs ve bjk maci disinda tribunler genelde bos kaliyor veya hic tezahurat olmuyor.
    bakalim gs'dan kac fark yiyecekler?

    YanıtlaSil
  2. Ne diyeyim Sevgili Gürkan hepsini en güzel şekilde belirtmişsin.
    Basketbol şubesi çiftlik olmuş,bir Allahın kulu bir şey demiyor.Yazık.

    YanıtlaSil
  3. bloga yazmayi da biraktin, ama seni cok iyi anliyorum. her mac son dakikada kaybediliyorsa sorunlar az cok bellidir. koc ve lider oyuncu eksiklikleri.
    artik seneye duzeliriz insallah

    YanıtlaSil
  4. Aynen öyle dostum nesini yazalım.Soğuttular.Bugün acaba mı diye heyecanlandık biraz ama yokkkkkk gene son 50 saniyede 7 sayılık farktan maçı verdiler.

    YanıtlaSil
  5. yazilacak birsey yok zaten, insanda heves birakmadilar. diger amator branslari gectim, futbol takimi bile canla basla mucadele ediyor ama erkek basket takiminda en ufak bir kimildanma bile yok. olay sirf hirs, ozveri, sistem eksikligi de degil, en bastan soyledigimiz zeka eksikligi. engin,omer o disinda oyun zekasi olan ve de winner ozelliklere sahip oyuncumuz yok. bu turda elenelim daha iyi yoksa bir dahaki turda gs'a 3-0 eleniriz. bjk ergin ataman ile gs'i biraz zorlayabilir

    YanıtlaSil