3 Şubat 2012 Cuma

Fenerbahçe Ülker Bildiğiniz Gibi (!) : 56-77 !!!



FENERBAHÇE ÜLKER (56): Roko Ukic 11 (2 ribaund- 3 asist), Curtis Jerrells 12 (3 ribaund- 1 asist), Mirsad Türkcan 4 (8 ribaund), Ömer Onan 2, Engin Atsür 3 (1 ribaund- 3 asist), Kaya Peker 10 (5 ribaund- 1 asist), James Gist 6 (3 ribaund- 2 asist), Oğuz Savaş 2 (3 ribaund), Bojan Bogdanovic 3 (1 asist), Emir Preldzic 3 (1 asist)

PANATHİNAİKOS (77): Mike Batiste 15 (5 ribaund- 3 asist), David Logan 8, Romain Sato 12 (10 ribaund- 1 asist), Kostas Tsartsaris 7, Dimitris Diamantidis 7 (6 ribaund- 8 asist), Ian Vougioukas 3 (3 ribaund), Nick Calathes 3 (2 ribaund- 2 asist), Steven Smith (3 ribaund), Kostas Kaimakoglou 19 (5 ribaund), Sarunas Jasivekiviuc 3 (2 asist)

1.PERİYOT: 9 -21
2.PERİYOT: 13-12
3.PERİYOT: 21-22
4.PERİYOT: 13-19



* Fenerbahçe Ülker bildiğiniz gibi.Aynı tas aynı hamam.
Yeni salon olsa ne farkediyor ki,koç aynı looser koç,oyuncular aynı kapasitesiz oyuncular ve aynı kötü takım.
* Dün akşam Pana resmen ezdi,rezil kepaze etti.Öyle bir savunma yaptılar ki
ilk çeyrekte potayı göstermediler.7 dakikada 2 sayı atabildik.O da Kaya'nın son saniyede süre dolarken attığı zorlama atışla.İlk çeyrek sonucu : 9-21.
Maç daha ilk çeyrekte bitti.
* Sahada sersem tavuklar gibi dolaşan bir topluluk vardı.
* Maç boyunca sadece 7 serbest atış atabilmiş bir takım.
* Dengeler dengeler diye diye böyle kötü bir takım kuran başta Aydın Örs,Nedim Karakaş,Semih Özsoy ve koç Spahija'ya tebrikler (!).
*Hayır deselerdi ki ''Biz bu sene salon yaptık,yatırımı kısacağız,küçülmeye gidiyoruz'' hiç bir şey demeye hakkımız olmazdı.Ama Sen her defasında ''Hedefimiz F4''dersen dibine kadar eleştirme hakkımız doğar.
* Avrupa gitti.Türkiye'de lig ve kupa gitmemesi için bir an evvel Spahija denen
zavallıyı kovun ve öz evladımız İbrahim Kutluay'ı getirin başlatın.
* Spahija efendi her maçtan sonra aynı şeyi söylüyor.Her maç sonrası basın toplantısı yapmasına gerek yok.1 maçın bandını koyun her maç sonrası yayınlayın.
 ''Bizden çok daha iyiydiler. Şüphesiz bu galibiyeti hak ettiler. Takımın performansından dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Benim için neden böyle olduğunu anlatmak çok zor'' demiş gene.
 Her maçtan sonra ne olduğunu,neden böyle olduğunu anlamıyor.
Bir anlasa çözecek bir şeyler de.Bir anlasa....
* Ömer Onan ve Emir'i bile bitirdi adam.8 dk.2 sayı -1.Emir 16 dk.3 sayı.-1.
* Uzatmaya gerek yok.Sadem kardeşim çok güzel noktayı koymuş :))
''Mirsad dönecek uzaya uçacaz diyorlardı,cidden öyle oldu..
Paket yaptılar bizi..''
* Salon - Taraftar konusunda da bir şey yazmak istemiyorum.
Olacağı budur.Saraçoğlu Stadı'nda ne olduysa burada da olacaktı.
Yönetim amacına ulaştı.Yukarıdakiler ile aşağıdakiler olarak taraftarı bölmeyi başardı.Bravo (!).Yani müşteriler ile tribüncüler ayrımı.
İki tarafta da hata var dün akşam için ama esas hata yönetimdedir.

2 yorum:

  1. mac ilk 10 dakikada bitti.bir takim bu kadar mi kotu oynayabilir anlamak pek mumkun degil. sifir hucum seti ile bir maci daha bitirdik. bir de macin buyuk bir kismini ilginc bir sekilde 5-5 set hucumu ile oynadik,ki bu hucumlarda %20 isabetle falan oynadik herhalde.
    su anda kaya disinda katki saglayan veya formda olan bir oyuncu yok takimda.
    bir de anlayamadigim bu takim nasil bu kadar bombos 3luk kacirir? eskiden %35-40 araliginda bir 3luk yuzdesi olurdu.
    ayrica bazi kisiler kibarliklarindan dolayi gist icin oyun zekasi yuksek degil ve de fundamentali eksik diyorlar. lutfen olayin ozu bence bu adamin gercekten zekasi cok cok dusuk.iddia ediyorum normal bir zeka testi ile de cok rahat anlasilir. bugun yine cabaladi ama en kritik fast-breakte topu alip yurumeye basladi. o basket olsa fark 10a inecekti.basket iptal oldu sonraki hucumda pana 3luk atti ve de fb’nin tum direnci kirilmis oldu.
    aslinda su ana kadar ukic’e cok kiziyordum hic asist ozelligi yok diye.aslinda takimda bosa kacan hicbir oyuncu da yok ki, ukic kime asist yapsin?
    euroleague’i iyi takip eden arkadaslara sormak istiyorum, su anda gruplarda mucadele eden 16 takimdaki tum oyuncular icinde en kotu savunma yapan oyuncular kimdir diye?benim dusuncem emir veya oguz.daha kotusu bu seviyede cok cok zor.
    hadi yine oguz’un hucum gucu var. emir hucumda da inanilmaz kotu oynuyor aslinda ne yapmasi gerektigini bilmiyor.
    vidmar bugun hic oyuna girmedi, batistaya ezildigimiz anlarda belki faydali olabilirdi. niye hic dusunulmedi coach'a sormak lazim.

    haftaya yunanistanda yenilip resmi olarak eleniriz.
    en kisa surede spahija ile yollarin ayrilmasi sart. yoksa sene sonunda tbl’de final bile goremeyiz.
    bugun mesela gs cska karsisinda iyi mucadele etti, fb aybi sartlarda herhalde cska’dan 50 fark falan yerdi.
    uzun vadede artik hicbir faydasi olmayan ve de kadro kalabaligi yapan hakan d, omer o(kendisi en sevdigim oyunculardandir ama artik bitmis) ve vidmar ile sene sonu yollar ayrilmali diye dusunuyorum. ayrica gist ve jerrels’in da yerlerine faydali duzgun oyuncular sart. emir de bu sekilde oynayacaksa takimda tutulmasin, yarardan cok zarari var. turkiyeden gelecek vaaden oyuncular ile kadro kurulsun cok daha iyi olur.
    cok ic karartici bir yazi oldu ama ne yazik ki gercekler.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gürkan yorumun için teşekkürler.
    Benim yapmak istemediğim teknik analizi çok güzel yapmışsın.
    Hepsine katlıyorum.Seneye köklü revizyona da eyvallah ama Ömer ve Emir çabuk harcanmamalı diyorum.

    YanıtlaSil